lørdag 15. januar 2011

Dagens kreative prosjekt : Gravlykt

Dette er i og for seg et " trist "prosjekt,samtidig som jeg synes det symboliserer kjærlighet til den man har mistet. Det har jo blitt ganske vanlig å legge personlige symboler og gjenstander på et gravsted og dette er en videreføring av den tradisjonelle hvite lykta man som oftest ser.

Jeg har brukt decoupageteknikk og klistremerkeborder på lyktene mine



Jeg selv har ei venninne i himmelen som har fått en sånn lykt i julen.

2 kommentarer:

  1. Disse var kjempefine! Hadde du hatt mulighet til å forklare litt mer hvordan du har gjort det? Evt. link til det jeg må ha av materialer for å lage sånne?
    Kunne tenkt meg å lage noen sånne så jeg kan pynte litt ekstra på grava til datteren min..<3

    SvarSlett
  2. Tusen takk for svar! :)
    De var så nydelige de lyktene! <3 Blir jo noe helt annet enn de vanlige kjedelige, så tror nok jeg må på serviettjakt en dag i romjula. :) Har prøvd decoupage tidligere, men husker ikke helt hva jeg gjorde det på, men husker limet og ytterste laget på servietten. Har sett endel på panduroidag, på de tinga de har der, men syns kanskje decoupageutvalget var noe lite?... Er det en egen lakk du bruker over limet?
    Ang- blonder/bånd og sånn, hvis du bruker blonder av tøy, lakker du over disse også så de ikke blir misfargetog ødelagte av været?

    Tusen takk for kjempefin forklaring og koselige ord! <3 Håper på å få laget noen fine lykter til den perfekte jenta mi <3 :) Har aldri sett noen lage dette før, så ble jo skikkelig inspirert og glad når jeg så dette innlegget her! :) Er ikke mye "spesielt" innenfor gravlykter osv, og jeg syns jo at min lille prinsesse fortjener spesielle og fine ting på graven hennes. <3

    SvarSlett